• Πώς θα φτάσω; | Building Green Expo

    metropolitanexpo

    Εκθεσιακό Κέντρο METROPOLITAN EXPO

    Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών Ελευθέριος Βενιζέλος

    Η έκθεση διοργανώνεται για τρίτη χρονιά στο Hall 2 στο METROPOLITAN EXPO, το μεγαλύτερο, πλέον σύγχρονο και λειτουργικό χώρο εκθέσεων, συνεδρίων και εκδηλώσεων της Ελλάδας. Το METROPOLITAN EXPO βρίσκεται σε προνομιακή θέση, δίπλα στο Αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», με γρήγορη πρόσβαση και άπλετους χώρους στάθμευσης και έχει σχεδιασθεί με τις υψηλότερες προδιαγραφές, που εξασφαλίζουν τη λειτουργικότητα, την ευελιξία και την αισθητική αρτιότητα των εγκαταστάσεων του.

    Building Green Shuttle Bus

    Η διοργάνωση διαθέτει υπηρεσία δωρεάν, συνεχούς (κάθε 30′) εσωτερικής συγκοινωνίας – shuttle bus.

    Από Δουκίσσης Πλακεντίας: 1ο δρομολόγιο 09.00 και τελευταίο 19.00
    Από Αεροδρόμιο: 1ο δρομολόγιο 09.30 και τελευταίο 19.30

     

    Με αυτοκίνητο

    Μέσω της Αττικής Οδού, 2 km μετά από όλους τους χώρους του Αεροδρομίου (Αφίξεις, Αναχωρήσεις, Ξενοδοχείο, σταθμό Metro κλπ). Το METROPOLITAN EXPO διαθέτει δύο (2) χώρους στάθμευσης, τα parking P1 και P2, συνολικής έκτασης 100.000 τ.μ. Όλοι οι χώροι στάθμευσης διαθέτουν πεζοδρόμια, διαβάσεις πεζών, νησίδες πράσινου και παρέχονται χωρίς χρέωση (δωρεάν).

    Με Μετρό

    Στάση Αεροδρόμιο, γραμμή 3 – Αιγάλεω / Μοναστηράκι / Δουκ. Πλακεντίας / Αεροδρόμιο.

    Με Προαστιακό

    Στάση Αεροδρόμιο, γραμμή Νερατζιώτισσα – Δουκ. Πλακεντίας / Αεροδρόμιo.

    Με αεροπλάνο

    Το METROPOLITAN EXPO απέχει ελάχιστα από το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος». Παράλληλα δίνεται η δυνατότητα στην Οργάνωση να παρέχει συνεχή εσωτερική συγκοινωνία (shuttle bus), μεταξύ των χώρων του αεροδρομίου και του εκθεσιακού κέντρου

    Ο.Α.Σ.Α.

    Όλα τα λεωφορεία Express της Αττικής για Αεροδρόμιο (X92 / Κηφισιά – X93 / ΚΤΕΛ Κηφισού & Λιοσίων –  X94 / Σύνταγμα – X96 / Πειραιάς – X97 / Δάφνη).

    Κ.Τ.Ε.Λ. Αττικής

    Σύνδεση με Λιμάνι Ραφήνας, Μαρκόπουλο, Κερατέα, Καλύβια και Λαύριο.