• Λίστα Εκθετών 2017 | Building Green Expo

    Λίστα Εκθετών 2017

    ALEXAKIS ENERGY.Η εταιρία Alexakis energy ιδρύθηκε το 1997 (15 χρόνια εμπειρία στο χώρο των ΑΠΕ) από τον Αλεξάκη Γιώργο.Η εταιρία Alexakis Energy είναι μια επιχείρηση η οποία κατασκευάζει α) αυτόνομα συστήματα χωρίς Δίκτυο και β) διασυνδεδεμένα με το δίκτυο, συστήματα ηλεκτρικής ενέργειας εκμεταλλευόμενη τον ήλιο και τον άνεμο. Τα αυτόνομα συστήματα που εγκαθιστούμε είναι σε σπίτια τα οποία δεν είναι συνδεδεμένα με το δίκτυο της ΔΕΗ και λειτουργούν αυτόνομα 24 ώρες το 24ώρο χωρίς καμία διακοπή και εντελώς ανεξάρτητα από το δίκτυο της Δ.Ε.Η.Τον τελευταίο χρόνο εγκαταστάθηκαν και αρκετά διασυνδεδεμένοι σταθμοί σε σπίτια οι οποίοι παράγουν «πράσινες» κιλοβατώρες που τις διοχετεύουν αποκλειστικά στο δίκτυο της Δ.Ε.Η. αποκομίζοντας κέρδος. Συνολικά εγκαταστάθηκαν και λειτουργούν πάνω από 500 συστήματα, σε όλη την Ελλάδα από την εταιρία μας.
    ALFA ALUMINIUM GROUP. Η ΑLFA PRESS, έχει καταγράψει μια επιτυχημένη και αναγνωρισμένη πορεία πάνω στα πρωτοποριακά προϊόντα αλουμινίου αρίστης ποιότητας. Ιδρύθηκε το 1996 δίνοντας νέα πνοή στον χώρο του αλουμινίου με τους υψηλούς στόχους που θέτει .Το 2000 παράγει και παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας με ολική επένδυση αλουμινίου έχοντας ως κυριότερα πλεονεκτήματα εκτός από την επιβλητική τους εμφάνιση και την αίσθηση ασφάλειας που προσφέρουν. Το 2007 ονομάζει όλα της τα προϊόντα με τον διακριτικό τίτλο “ ALFA“ μπαίνοντας έτσι σε μια νέα περίοδο δημιουργίας, ανανέωσης και προώθησης τους. Το 2010 εισέρχεται και στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, παράγει και προσφέρει με την ALFA ENERGY που μέχρι σήμερα έχει χρησιμοποιηθεί σε μικρά και μεγάλα έργα με τεράστια περιβαλλοντικά οφέλη.
    ALOTEK. Η εταιρεία ALOTEK αναπτύσσεται δυναμικά στο χώρο κατασκευής Κουφωμάτων Αλουμινίου και Συνθετικών, Πορτών, Ειδικών Κατασκευών, Γκαραζόπορτων, Υαλοπετασμάτων, Αιθρίων και πλήθος άλλων προϊόντων που είναι αναγκαία στην Σύγχρονη Κατοικία.Με σταθερά βήματα και μέσα από συνεχή προσπάθεια βελτίωσης κατάφερε να εδραιωθεί στον κλάδο της, να καταστεί Πρωτοπόρος και ως μια από τις πλέον βέλτιστες επιλογές για κάθε πελάτη στον Ελλαδικό χώρο, ο οποίος απαιτεί Ποιότητα και Αξιοπιστία στα Έργα του, γεγονός που αποδεικνύεται μέσα από την Συνεργασία της Εταιρείας με σημαντικούς πελάτες, τα έργα των οποίων διακρίνονται από υψηλές απαιτήσεις κατασκευαστικών λύσεων και προδιαγραφών.Παράλληλα συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους προμηθευτές όπως Schuco, Elvial, ALUMINCO, IDECO κ.λ.π.
    ADLER-Werk Lackfabrik Johann Berghofer GmbH & Co KG. H ADLER είναι μια ανεξάρτητη τυρολέζικη οικογενειακή επιχείρηση που ανήκει στην οικογένεια Berghofen. Η εταιρία είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής της Αυστρίας απο βερνίκια, χρώματα, συντηρητικά ξύλου κ.α.
    ALSYK- ΣΥΚΟΒΑΡΗΣ ΑΒΕΕ. Μια καταξιωμένη εταιρία που δραστηριοποιείται στο χώρο της παραγωγής κουφωμάτων συνθετικών και αλουμινίου εδώ και 41 χρονιά Ιδρυτής & δημιουργός είναι ο κύριος Λεωνίδας Συκοβάρης. Οι εγκαταστάσεις είναι εξοπλισμένες με το πιο σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό και αποτελούνται από γραφεία, αποθηκευτικούς χώρος και την κυρίως παραγωγή. Μηχανήματα CNC και αυτοματισμοί δημιουργούν μια σειρά παραγωγής που είναι αυτοματοποιημένη και μπορεί να ανταποκριθεί σε μια δυνατότητα 29000 κουφωμάτων ετησίως. Το προσωπικό μας διαθέτει τεχνογνωσία και εμπειρία ικανή να υλοποιήσει οποιοδήποτε απαιτητικό έργο.
    ADVANTAGE AUSTRIA AUSTRIAN EMBASSY – COMMERCIAL SECTION
    APERTO ALUMINIUM GROUP ΕΠΕ – H εταιρεία Aperto Group αποτελεί τη νέα ολοκληρωμένη πρόταση στον χώρο του αλουμινίου και των εφαρμογών του. H Aperto Group μπήκε δυναμικά στον χώρο του αλουμινίου το 2010 με βασικά προϊόντα τα εξαρτήματα αλουμινίου για πόρτες και παράθυρα και κάγκελα αλουμινίου. Μέσα σε αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα έχει επεκτείνει την γκάμα των προϊόντων της ώστε να παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών αλουμινίου που αφορά τις ανάγκες της σύγχρονης κατασκευής και περιλαμβάνει, επιπλέον, ειδικές λύσεις για υψηλή ασφάλεια (θωρακισμένες πόρτες, πόρτες πυρασφάλειας κ.ά), εσωτερικές πόρτες κάθε τύπου, διαχωριστικά χώρου, γκαραζόπορτες, αυτοματισμούς, προσόψεις κτιρίων κ.α.
    ARCHI STONE. Η Archi Stone δημιουργήθηκε την δεκαετία του ’90 με το όνομα Flouda, στοχεύοντας στην μαζική παραγωγή τεχνίτης πέτρας και διακοσμητικών τούβλων τα οποία χρησιμοποιούνται για την ανέγερση ιδιωτικών και δημοσίων κριτηρίων και καθιερώθηκε στην Ελληνική αγορά.Το 2001 η Roka refractories συγχώνευσε την επιχείρηση και έχοντας αναπτύξει τις υπάρχουσες τεχνολογικές υποδομές, την ποιότητα και επενδύοντας στις οικονομίες κλίμακος προσφέρουμε τις ποιο ανταγωνιστικές τιμές εφόσον η Archi Stone αξιοποιώντας το δίκτυο πωλήσεων της Roka Refractories έχει αναπτυχθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα σε μια ανταγωνιστική εταιρεία με σημεία μεταπώλησης στην Ευρώπη, στην Αφρική και στίς Αραβικές Χώρες.Η επιχείρηση στεγάζεται σε δυο παραγωγικές μονάδες με συνολική έκταση 38.000 τμ. Η μεγάλη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρονται κατατάσσουν την Archi Stone στην κορυφή του κλάδου και το όνομα της έγινε συνώνυμο με την εγγύηση και ποιότητα.Η Archi Stone προωθώντας την ήδη ηγετική της θέση στον κλάδο της τεχνίτης πέτρας, και εφόσον τα καλούπια τα παράγονται από εμάς, μας δίνεται η δυνατότητα να παράγουμε καινοτόμα και επαναστατικά προϊόντα σε χρώματα και σχέδια από τεχνίτες πέτρες τα οποία σηματοδοτούν την προ κεφαλίδα για τον αρχιτεκτονικό και τον κατασκευαστικό χώρο.
    ASIS – Η εταιρεία Advanced Support Information Systems με διακριτικό τίτλο ASIS αποτελεί μία από τις κορυφαίες εταιρείες παροχής λύσεων και υπηρεσιών ολοκληρωμένων έργων πληροφορικής με δυναμική παρουσία στον Ιδιωτικό και Δημόσιο τομέα.Το σύνολο του προσωπικού της ASIS παρέχει τις υπηρεσίες της σε εκατοντάδες επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας, υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και ολοκληρωμένες επιχειρησιακές λύσεις, ώστε μέσω αυτών, να μεγιστοποιήσουν την ανταγωνιστικότητα και αποδοτικότητα της επιχείρησής τους.
    BATTERYPACK.GR. Η εταιρία ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΣΙΟΣ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1990. Δραστηριοποιείται στις καταναλωτικές και ειδικές μπαταρίες καθώς και στις μικροηλεκτρονικές συσκευές όπως φορτιστές, τροφοδοτικά και φακοί.Ο ιδρυτής της Χρήστος Δήσιος επαγγελματικά δραστηριοποιείται στο χώρο των μπαταριών από το 1973.
    BETONBLOCK. Καλούπια Παραγωγής Μπλόκ Σκυροδέματος – Ανακύκλωση Σκυροδέματος
    B2GREEN. Το B2Green αποτελεί την πρώτη ελληνική προσπάθεια δημιουργίας μιας ολοκληρωμένης ηλεκτρονικής πλατφόρμας, που συνδυάζει την άμεση, πολύπλευρη και αξιόπιστη ενημέρωση με την εμπορική δραστηριότητα και τη σύνδεση των επαγγελματιών που αναπτύσσονται στις πράσινες τεχνολογίες με την αγορά.Μέσω του B2Green, οι επισκέπτες ενημερώνονται άμεσα για όλες τις εξελίξεις του χώρου, ενώ ταυτόχρονα τους δίνεται η ευκαιρία να διαβάσουν τις απόψεις επαγγελματιών κλπ., έτσι ώστε να διαμορφώσουν τη δική τους άποψη. Παράλληλα, το B2Green αποτελεί ένα ανοικτό βήμα προς όλους τους αναγνώστες που θέλουν να ακουστεί η άποψή τους, μέσω της φιλοξενίας των δικών τους ενυπόγραφων άρθρων, σχετικών με τη θεματολογία της σελίδας.Τέλος, το B2Green δίνει τη δυνατότητα στους επαγγελματίες να προβληθούν σε μια διαδικτυακή έκθεση, προβάλλοντας τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και την τεχνογνωσία τους, ενώ ταυτόχρονα ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους για όλες τις τεχνολογικές εξελίξεις και τους δίνει τη δυνατότητα να επιλέξουν τον ιδανικό επαγγελματία – συνεργάτη – προμηθευτή, γρήγορα, εύκολα και κυρίως, χωρίς καμία απολύτως χρέωση.
    BEST ΑΕ – Η Best 25 χρόνια απο την ίδρυση της εξακολουθεί να διαγράφει μια διαρκή πορεία ανάπτυξης και προόδου. Στις νέες, σύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις της στεγάζεται ο εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας καθώς και οι άρτια οργανωμένες και υπερπλήρεις αποθήκες. Από το 1990 σχεδιασμός και κατασκευή σε είδη κιγκαλερίας- Πόμολα θυρών και επίπλων. Κουρτινόβεργες, μετώπες. Λαβές και μπουλ εξώθυρας.
    CAL ΛΕΟΝΤΑΡΙΔΗΣ. Με έτος ίδρυσης από το 1979 η εταιρεία υλοποιεί και παράγει εμπνευσμένα καινοτόμα εξαρτήματα αλουμινίου και όχι μόνο.Κάθε προϊόν της επιχείρησης είναι παγκοσμίως νέο και είναι κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.
    DEDRON – Η DEDRON είναι το συνώνυμο της ποιότητας στο χώρο του ξύλινου δαπέδου και εξειδικεύεται στο να δίνει τις ιδανικές λύσεις για τον κάθε χώρο, με σεβασμό στη μοναδικότητά του. Η μεγάλη ποικιλία σχεδίων, υλικών, αλλά και η υψηλή τεχνογνωσία στο ξύλινο δάπεδο σε συνδυασμό με την προσεγμένη διαδικασία παραγωγής – τοποθέτησης, καθιστούν την εταιρεία Dedron εγγύηση. Ως εισαγωγέας και αποκλειστικός αντιπρόσωπος ξύλινων δαπέδων ευρωπαϊκών οίκων έχουμε την δυνατότητα να προσφέρουμε λύσεις τόσο για νέες κατασκευές όσο και για την αναπαλαίωση παλαιοτέρων. Αυτό επιτυγχάνεται καθώς στα προϊόντα μας περιλαμβάνονται όλες οι επιλογές στο ξύλινο δάπεδο (παρκέ μασίφ, προγυαλισμένο, laminate, δάπεδα εξωτερικού χώρου). Ως κατασκευαστές με πολύχρονη εμπειρία μπορούμε να προτείνουμε εξειδικευμένες και αξιόπιστες εφαρμογές για κάθε ανάγκη των καταναλωτών. Από το 1999 είναι μέλος του Διεθνούς Οργανισμού Ξύλινων Δαπέδων NWFA που εδρεύει στην Αμερική, τον πιο σημαντικό οργανισμό σ’ αυτή την κατηγορία. Η πείρα των ανθρώπων της DEDRON σας εγγυάται το αποτέλεσμα που επιθυμείτε.
    ENERGY LINE – Aπό το 1987 η ENERGY LINE SA βρίσκεται στην πρωτοπορία της Δημιουργικής Διαφήμισης, του Στοχευόμενου Marketing και των Δημοσίων σχέσεων.Αποστολή τους είναι η ολοκληρωμένη στρατηγική επικοινωνία επιχειρήσεων και φορέων, μέσα από σχέσεις εμπιστοσύνης και με στόχο το υψηλό αποτέλεσμα. Οραματιζόνται την ανθρώπινη ευτυχία, ως αποτέλεσμα της δημιουργικής συνεργασίας όλων σε μια βάση αρχών.Αντικείμενό τους, η σύγχρονη σκέψη, η στρατηγική και ολοκληρωμένη αντιμετώπιση της επικοινωνίας.
    ENEROOTS – Γεωθερμία & Γεωθερμικές Αντλίες Θερμότητας. H eneroots με γνώμονα την υψηλή ποιότητα και βέλτιστη απόδοση των συστημάτων που σχεδιάζει και υλοποιεί, αντιπροσωπεύει και διανέμει αποκλειστικά στην Ελλάδα, γεωθερμικές αντλίες θερμότητας, της πρωτοπόρου σε παγκόσμιο επίπεδο εταιρίας κατασκευής αντλιών θερμότητας, της WaterFurnace.
    ERGOCAD – Ιδρύθηκε το 2007 και αποτελεί μια δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρία παροχής ολοκληρωμένων λύσεων λογισμικού και διοργάνωσης σεμιναρίων. Με μοναδικό στόχο την προσφορά υψηλού επιπέδου υπηρεσιών και προϊόντων στους επαγγελματίες μηχανικούς και διακοσμητές, φροντίζουμε να καλύπτουμε τις ανάγκες κάθε γραφείου δίνοντας έμφαση στην συνεχή υποστήριξη και στην εκπαίδευση. Η ομάδα της ERGOCAD αποτελούμενη από στελέχη με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνικού λογισμικού, μετατρέπει κάθε σας επιλογή σε λογισμικό/σεμινάρια σε επένδυση η οποία αυξάνει την παραγωγικότητα σας και εγγυάται μαζί σας το τελικό αποτέλεσμα κάθε έργου που αναλαμβάνετε.
    EXTRAPLASTICA/ EXTRACOLOR – ΧΑΣΙΑΛΗΣ Γ. ΑΒΕΕ. Η εταιρεία EXTRAPLAST ιδρύθηκε το 1973 από τον κ. Γεώργιο Χασιαλή και ήταν το πρώτο εργοστάσιο παραγωγής πλαστικών ρολών, συρόμενων και επενδύσεων για χονδρική πώληση, στην περιοχή της Αττικής & της Νοτίου Ελλάδος. Στη συνέχεια μετονομάστηκε σε EXTRAPLASTICA και μπήκε δυναμικά στον χώρο του αλουμινίου με την παραγωγή και πώληση χονδρικής ρολών αλουμινίου & γκαραζοπορτών, κλάδος στον οποίο παραμένει πρωτοπόρος των εξελίξεων μέχρι και σήμερα. Η επιτυχημένη πορεία της εταιρείας οδήγησε και στην περεταίρω επέκταση των δραστηριοτήτων της όσον αφορά την βαφή αλουμινίου, τόσο για τα ρολά και τις γκαραζόπορτες που κατασκευάζει, όσο και για βαφή φασόν των κουφωμάτων αλουμινίου των συνεργατών της. Τα παραπάνω επιτεύχθηκαν με την δημιουργία του ιδιόκτητου βαφείου ηλεκτροστατικής βαφής και χρωμάτων ξύλου EXTRACOLOR.
    GROUP SCIENCE ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ Γ. – ΜΟΥΖΑΚΙΤΗΣ Σ. ΟΕ – Η Group Science, ως εξέλιξη της Acoustic Science και της SafeCargo, δραστηριοποιείται στα αντικείμενα της ακουστικής – ηχομόνωσης, της ασφάλειας φόρτωσης και της ανακαίνισης – ενεργειακής εξοικονόμησης από το 1996, παρέχοντας συμβουλευτικές και μελετητικές υπηρεσίες, υλοποιώντας ειδικές κατασκευές και εμπορευόμενη ειδικά προϊόντα υψηλών προδιαγραφών. Το προσωπικό της εταιρείας είναι απόλυτα εξειδικευμένο στα αντικείμενα, με υψηλή τεχνική κατάρτιση και εμπειρία τόσο στο πεδίο της έρευνας όσο και της εφαρμογής.
    HELLENIC CONTAINER S.A. Η πολύχρονη εμπειρία μας στις μεταφορές και τις υπηρεσίες Logistics που παρέχουμε στους συνεργάτες μας, μας καθιστούν έναν από τους πλέον αξιόπιστους συνεργάτες τόσο στην Ελληνική όσο και στην Ευρωπαϊκή αγορά.Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον χώρο των container logistics από το 1978.Από τότε έως και σήμερα βρίσκεται στην κορυφή του χώρου μεταφορών – αποθήκευσης και γενικότερα παροχής υπηρεσιών διακίνησης containers χάρη στην συνεχή ανάπτυξη και βελτίωση των υπηρεσιών που προσφέρουμε στους συνεργάτες μας.Στα τριάντα χρόνια δραστηριότητας μπορέσαμε να δημιουργήσουμε ένα σύγχρονο στόλο 150 οχημάτων για κάθε χρήση ο οποίος σε συνδυασμό με την εμπειρία μας κινείται και παράγει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.Σε όλες μας τις αποθήκες καθώς και σε αντιπροσώπους μας σε όλη την Ελλάδα θα βρείτε containers όλων των τύπων, μεταχειρισμένα και καινού
    ΗM ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ. Consultants Supporting Sustainable Design-Σύμβουλοι Μηχανικοί οπαδοί του βιώσιμου και οικολογικού σχεδιασμού
    IDEAL FLOOR – Μια σύγχρονη, δυναμική και άρτια εξοπλισμένη εταιρεία που κατασκευάζει Αντιολισθητικές ράμπες, Αυτοεπιπεδούμενα – Βιομηχανικά – Βοτσαλωτά – Εποξειδικα δάπεδα, γεμίσματα και εμποτισμούς δαπέδων, εφαρμογή πέτρας TEPOSTONE και κυβόλιθων, θερμομονώσεις, μονώσεις, στεγανοποιήσεις, πατητή τσιμεντοκονία, σταμπωτό – χαλαζιακό τοίχου και δαπέδου. Η εμπειρία μας, η ποιότητα του εκτελεσμένου έργου, καθώς και η συνέπεια λόγων και πράξεων, επιτρέπουν στην εταιρεία μας να διεκδικεί επάξια μια σημαντική θέση μεταξύ των εταιρειών του κατασκευαστικού κλάδου.
    INGCO GREECE – ΠΟΙΜΕΝΙΔΗΣ Α.Ε.Ε. Από τους μεγαλύτερους οίκους εργαλείων παγκοσμίως. Διαθέτει και στην ελληνική αγορά μια μεγάλη γκάμα ηλεκτρικών εργαλείων, εργαλείων αέρος, μηχανημάτων κήπου, γεννητριών, ηλεκτροσυγκολλήσεων, εργαλείων χειρός, εξαρτημάτων, προϊόντων ατομικής προστασίας, αναλώσιμων κτλ για τον ερασιτέχνη και επαγγελματία, ο οποίος ασχολείται με τις κατασκευές, επισκευές και συντηρήσεις.
    INJEGOV LTD – Από το 1977 η INJEGOV ΕΠΕ δραστηριοποιείται ενεργά στη κατασκευή και επισκευή εξαρτημάτων και τμημάτων μηχανολογικού εξοπλισμού για τη ναυτιλία και τη βιομηχανία, την επισκευή και συντήρηση κάθε είδους μηχανολογικών και βιομηχανικών εγκαταστάσεων καθώς και την εκτέλεση μηχανουργικών εργασιών και εφαρμογών προηγμένης τεχνολογίας.
    INTEGRATED OUTSOURCED SOLUTIONS AE (I.O.S.) – Η εταιρεία μας INTEGRATED OUTSOURCED SOLUTIONS AE (IOS AE) είναι κορυφαία εταιρεία, ανεξάρτητος πάροχος πολλαπλών υπηρεσιών.Η πολυετής εμπειρία στην εκτέλεση μεγάλων και διαφορετικών μεταξύ τους έργων και η τεχνογνωσία που αποκτήθηκε είναι η εγγύησή μας.Στόχος μας ήταν και παραμένει η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών.Σκοπός μας είναι να έχουμε καλά εκπαιδευμένους κι ευχαριστημένους εργαζόμενους που να αποδίδουν για ικανοποιημένους πελάτες.
    KAPTAIN SA – ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΑΒΕΕ. Μια αμιγώς ελληνική εταιρία που από το 1990 ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στον τομέα των συνθετικών κουφωμάτων και το 2001 προχώρησε σε βιομηχανική παραγωγή σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 55000 τμ και σε παραγωγικούς χώρους 5000 τμ στην Αυλίδα. Τα συνθετικά κουφώματα, με προφίλ του γερμανικού οίκου της Koemmerling, παράγονται από μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας, έχουν εγγυημένη ποιότητα, γερμανικές προδιαγραφές είναι ιδιαίτερα φιλικά προς το περιβάλλον και με συντελεστή θερμοπερατότητας των προφίλ Uf 1,3 W/m²K. Η KAPTAIN S.A πλήρως εναρμονισμένη με το ευρωπαϊκό πρότυπο προϊόντος ΕΝ 14351-1 πιστοποιείται από τις αρχές του 2009 με την σήμανση CE.
    KNAUF – ΓΥΨΟΠΟΙΙΑ ΑΒΕΕ. Ένα οικογενειακό όνομα και ένας παγκόσμιος όμιλος. Μία πρωτοπόρος βιομηχανία παραγωγής συστημάτων δόμησης με γυψοσανίδες και τσιμεντοσανίδες, έτοιμων σοβάδων, υλικών μονώσεων, υλικών αρμολόγησης και επεξεργασίας επιφανειών.Η Knauf είναι η πρώτη στον κλάδο της πιστοποιημένη κατά τα διεθνή πρότυπα ISO 9000 στην Ελλάδα, με έντονη επενδυτική και εξαγωγική δραστηριότητα, σημαντική τεχνική και εμπορική υποστήριξη, σεβασμό στο περιβάλλον και στον άνθρωπο και έντονη κοινωνική προσφορά.
    KONE. Είμαστε μια από τις κορυφαίες εταιρείες παγκοσμίως στον κλάδο κατασκευής ανελκυστήρων και κυλιόμενων κλιμάκων. Ιδρύθηκε το 1910, έχουμε δεσμευτεί να καταλαβαίνουμε τις ανάγκες των πελατών μας πάνω απο έναν αιώνα. Παρέχουμε καινοτόμες και οικολογικά αποδοτικές λύσεις για ανελκυστήρες και κυλιόμενες κλίμακες.
    KUBALA. ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΞΗΡΑΣ ΔΟΜΗΣΗΣ
    MC Capital GMBH. Η MC Capital GmbH ιδρύθηκε το 2009 και έχει καθιερωθεί σε έναν όμιλο εταιρειών. Μέρος της MC Capital GmbH είναι επίσης AT Solutions GmbH , το ECO Capital ΕΠΕ και Pansolar doo.
    Metallo Roll. H Eταιρεία Metallo Roll με μια επιτυχημένη 15ετή πορεία στον κλάδο του Αλουμινίου και την παραγωγή ρολού, αναπτύσσεται κατοχυρώνοντας πιστοποιήσεις ISO και CE , αναβαθμίζοντας τις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στον Άγιο Δημήτριο και το Κορωπί σε πρότυπο κέντρο εξαρτήματος αλουμινίου και εμπορίας προφίλ αλουμινίου, εμπλουτίζοντας ταυτόχρονα τους χώρους υποδοχής με εξειδικευμένα Show Rooms, του Αγίου Δημητρίου με εξάρτημα και του Κορωπίου με προφίλ αλουμινίου.Στις νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της Ριτσώνας καθετοποιείται το σύνολο της παραγωγής ρολού, με εμπλουτισμό της γκάμας των παραγόμενων προϊόντων και αναπτύσσεται το τμήμα μελετών και έρευνας για τον σχεδιασμό νέων εφαρμογών.
    MONOSIS-ΓΙΑΝΝΑΤΟΣ. Οι μονώσεις ταρατσών από την εταιρεία «MONOSIS Γιαννάτου» ξεκίνησαν το 1974. Από τότε έως και σήμερα ασχολείται αποκλειστικά με τον χώρο των μονώσεων τόσο σε βιομηχανικούς και βιοτεχνικούς χώρους (βιομηχανικά ψυγεία κρεάτων και φρούτων, σωληνώσεων) όσο και σε ιδιωτικές κατοικίες.
    MULTIMONOSIS. Eίναι μια από τις μεγαλύτερες εμπορικές εταιρείες συνθετικών κουφωμάτων και κουφωμάτων αλουμινίου με αφετηρία το 1992 ξεκινάει η ιστορία μιας από τις σημαντικές εταιρείες στο χώρο αυτό, προσφέροντας τις πιο ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε ακίνητο, οποιουδήποτε μεγέθους και χρήσης όπως κατοικίες, κτίρια γραφείων, σχολεία, βιομηχανικούς χώρους, ναούς, σύνθετες ειδικές κατασκευές και άλλα. Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της υπάρχουν τα συνθετικά κουφώματα χρησιμοποιώντας προφίλ των καταξιωμένων οίκων KÖMMERLING και aluplast GmbH και τηρώντας αυστηρά τις προδιαγραφές ποιότητας των δύο γερμανικών κολοσσών.
    NANODOMI– Μια αναπτυσσόμενη εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα της Νανοτεχνολογίας και των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (Α.Π.Ε.) εκπροσωπώντας εταιρίες παγκόσμιου βεληνεκούς. Έχει ως σκοπό να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ της ακαδημαϊκής έρευνας και της βιομηχανίας. Η NanoDomi δραστηριοποιείται στην προμήθεια, σχεδιασμό, εγκατάσταση και συντήρηση φωτοβολταϊκών, και άλλων συστημάτων Α.Π.Ε όπως: αντλίες θερμότητας, ηλιοθερμικά συστήματα, λαμπτήρες LED & αυτόνομα φωτιστικά καθώς και άλλες λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας. Ειδικευόμαστε στις “turn key” υπηρεσίες, εστιάζοντας στις εξατομικευμένες απαιτήσεις των πελατών μας.
    NANOPHOS AE – Με τη δύναμη της Νανοτεχνολογίας δημιουργούν ένα λειτουργικό περιβάλλον άνεσης, ασφάλειας και ξενοιασιάς. Τα προϊόντα Νανοτεχνολογίας αποτελούν τη νέα επανάσταση με πρωτοποριακά υλικά στο χώρο της ιατρικής, των βιομηχανικών διεργασιών, των υλικών υψηλής αντοχής & ανθεκτικότητας, στην ενέργεια και το περιβάλλον. Όραμα τους αποτελεί η μεταφορά της καινοτομίας από το εργαστήριο στην καθημερινότητα.
    NEWDOOR. Η εταιρεία ξεκίνησε το 2002 ως ατομική επιχείρηση με την επωνυμία Κοντονής Σπύρος. Σύμφωνα με τις ανάγκες της εταιρείας και την ανοδική πορεία της έγινε Ο.Ε. το 2002 με την επωνυμία Κοντονής Σ. –Λαθουράκης Δ. Ο.Ε.Οι δύο εταίροι Κοντονής Σπύρος –διετέλεσε ως διευθυντής της HORMANN HELLAS από το 1983 έως το 1998 , εταιρείας που ασχολείτω με πόρτες γκαράζ , ρολλά και αυτοματισμούς και από 1998 έως το 2001 διευθυντής πωλήσεων στην εταιρεία ΛΥΡΙΤΗΣ – και Λαθουράκης Δημήτριος – υπεύθυνος πωλήσεων από 1990 έως 1998 στην HORMANN HELLAS και μεταξύ 1998 και 2002 ως υπεύθυνος πωλήσεων καταστήματος Λ. Μεσογείων της εταιρείας ΛΥΡΙΤΗ- έχουν 30ετή προϋπηρεσία στις πόρτες γκαράζ – ρολλά και δημιούργησαν την εταιρεία Σ. Κοντονής – Δ. Λαθουράκης Ο.Ε. και αντιπροσωπεύουν την βιομηχανία ΒΙΟΡΟΛ, εργοστάσιο κατασκευής ρολλών ασφαλείας.Οι γκαραζόπορτες της New Door παράγονται με μεράκι από εξειδικευμένους τεχνικούς κάτω από αυστηρό ποιοτικό έλεγχο.
    Olymp Werk GmbH. Μια εταιρία με ιστορία 50 χρόνων. Στη ηλικία των 21 ετών ο Anton Schwarz ξεκίνησε στο Τιρόλο με τη διανομή και την εξυπηρέτηση καυστήρων πετρελαίου.Σήμερα η Olympus προσφέρει ένα ευρύ φάσμα επιλογών εκτός απο θερμαντικά σώματα αλουμινίου,λέβητες πετρελαίου και φυσικού αερίου,λέβητες ξύλου και pellet ,ελεγκτή θέρμανηςνερού,άντλίες θερμότητας, ηλιακά συστήματα,ντουλάπια θέρμανσης κ.α
    PANGAL – Η Pangal είναι μια σύγχρονη εταιρεία που δραστηριοποιείται με πολύ μεγάλη επιτυχία στον χώρο της κατασκευής κάγκελων από αλουμίνιο από το 1993. Είναι η εταιρεία που παρουσίασε πρώτη κάγκελα από καθαρό προφίλ και αυτό ήταν ένα μεγάλο βήμα εξέλιξης για τον ίδιο τον κλάδο του αλουμινίου. Διέθεσε στην αγορά δύο καινοτόμα συστήματα άρτιας τεχνικά, σχεδίασης και κατασκευής. Η εξελιγμένη τεχνογνωσία και η μοναδικότητα του προϊόντος της, αναγνωρίστηκε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Τα προϊόντα της Pangal καλύπτουν μια ευρεία γκάμα από σχέδια (παραδοσιακά, νεοκλασικά, μοντέρνα) και χρωματισμούς (Ral, Mat, ανοδίωσης η και βαφή απομίμησης ξύλου). Λόγω των εξελιγμένων συστημάτων κατασκευής που διαθέτει, η εταιρεία έχει τη δυνατότητα να δημιουργεί / παράγει κάγκελα υψηλών απαιτήσεων για οποιονδήποτε χώρο και χωρίς δεσμεύσεις στις όποιες επιθυμητές διαστάσεις, συνδυάζοντας αρμονικά την παράδοση την τέχνη και την άριστη αισθητική. Η φιλοσοφία της Pangal είναι η δημιουργία με κέντρο, πάντα, την ποιότητα, το μοναδικό χαρακτηριστικό που αντέχει στο χρόνο.
    PHILACOATINGS. Eίναι μια εταιρεία χρωμάτων υψηλών προδιαγραφών για την ναυτιλία και την βιομηχανία με παγκόσμια παρουσία και σε συνεργασία με την Ιταλική ΑΤRIA θα παρουσιάσει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τα νέα θερμομονωτικά χρώματα ATRIATHERMIKA.
    Polytechnik Luft- und Feuerungstechnik GmbH
    POMOMETAL – Η εταιρεία Pomometal με επικεφαλή τον κύριο Γαβαλά Δημ. Γεώργιο έχει καθιερωθεί στον κλάδο των ειδών κιγκαλερίας, καθώς είναι μια από τις σημαντικότερες κατασκευάστριες και προμηθεύτριες εταιρείες στον κλάδο. Η εταιρεία έχει δημιουργήσει μια οργανωμένη μονάδα παραγωγής σε πόμολα, λαβές & κουρτινόβεργες καθώς και πολλά μεταλλικά εξαρτήματα εσωτερικής διακόσμησης.
    P.P.M. Energie aus nachwachsenden Rohstoffen GmbH. Από τα μέσα της δεκαετίας του ’90 απασχολεί την Ομάδα της PPM Τεχνολογίας, με έδρα στην αυστριακή Asperhofen στη Βιέννη, η χρήση των κυκλωμάτων καυσίμων-ενέργειας. μεσαίου μεγέθους Η εταιρεία έχει έναν έμπειρο εξειδικευμένο προσωπικό για την παραγωγή βιοντίζελ. Πολυάριθμα έργα στη Γερμανία, την Αυστρία, την Ουγγαρία, την Ισπανία και την Αυστραλία είναι στη λίστα αναφορά μας. Το 2008 διακρίθηκε με το Βραβείο Bιοκαύσιμα Τεχνολογίας .
    R TILES – H εταρία κατασκευάζει χειροποίητα τσιμεντοπλακίδια με τον παλιό παραδοσιακό τρόπο αλλά με την βοήθεια των σύγχρονων εργαλείων και υλικών και σας προσφέρει τη διαχρονικότητα του κλασσικού μέσα από μοντέρνα και κλασσικά σχέδια.
    RAFTOPOULOS. Σίδερα κατασκευών όπως κοιλοδοκοί,στραντζαριστά,γαλβανιζέ,σίδερα,λάμες,τετράγωνα ΙΡΕ,ΗΕΑ,UPN,λαμαρίνες,πλέγματα,ταυ.Προφίλ αλουμινίου Εuropa & Metaloumin στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς.Διατίθεται σε στόκ στις αποθήκες μας όλες οι σειρές της Europa: 500,5500,100,2000,6000 + Prima 800,8000,850,8500.
    SAINT-GOBAIN HELLAS – Εταιρία του γαλλικού ομίλου Saint-Gobain, παγκόσμιου ηγέτη στα δομικά και κατασκευαστικά υλικά και συστήματα. O όμιλος που γιορτάζει φέτος την 350η του επέτειο, σχεδιάζει, παράγει και διαθέτει ολοκληρωμένα συστήματα και λύσεις, παρέχοντας καινοτόμους σχεδιασμούς για κάθε κατασκευή και ειδικά για την κατοικία, με γνώμονα πάντα την ασφάλεια και την υγιεινή ως προς τον άνθρωπο, την βέλτιστη ενεργειακή αποδοτικότητα και την προστασία του περιβάλλοντος.
    SCP Production Services – H Εταιρεία ιδρύθηκε το 2010 στην Αθήνα και μέσα από μια αξιόπιστη δυναμική παρουσία έχει γίνει σημαντικό σημείο αναφοράς στην ελληνική αγορά, αλλά και σε αυτήν του εξωτερικού, συμμετέχοντας με τα προϊόντα της σε μεγάλα και σημαντικά έργα. Εφαρμόζοντας σταθερή πολιτική ποιότητας, εκμεταλλευόμενη την τεχνογνωσία και το μηχανολογικό της εξοπλισμό, διαβλέποντας τις τάσεις της αγοράς και κυρίως καλλιεργώντας με τους πελάτες της σχέσεις αμφίδρομης ανταλλαγής ιδεών, έχει ως στόχο να συνεχίσει να προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες ποιότητας.
    SAMARASENERGY. Ενεργειακά τζάκια,αερόθερμα & καλοριφέρ,σόμπες ξύλου-λέβητες pellet-μπρικέτες ξύλου-προσανάμματα.
    SELENA. Συστήματα Θερμοπρόσοψης
    SOLIDAKIS ALUMINIUM – Π. & Μ. ΣΟΛΙΔΑΚΗΣ Ο.Ε. Δραστηριοποιείται από το 1962 στον τομέα της κατασκευής αλουμινίου. Ωστόσο, η συνεχώς αναβαθμιζόμενη από πλευράς εμπειρίας, ανθρώπινου δυναμικού και νέων τεχνολογιών, βρίσκεται στη σημερινή της μορφή από το 2005. Η. στελεχώνεται από ανθρώπους που διαθέτουν πείρα και άριστη τεχνογνωσία, επιστέγασμα της πολυετούς και πετυχημένης αυτής παρουσίας.
    STAHLWELD Α.Ε. Περιφράξεις & Σχάρες (θυγατρική του Γερμανικού ομίλου Lichtgitter Group) μαζί με τα γαλβανιστήρια ΠΑΠΑΔΙΟΧΟΣ Α.Β.Ε.Ε., έρχονται να προσφέρουν ακόμη πιο ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα της βιομηχανικής σχάρας και περιφράξεων μέσα από το πλήθος των εφαρμογών της.
    SYNCO AE. H Synco είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής συνθετικών κουφωμάτων με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Με αφετηρία το 1984, έτος ίδρυσης της SYNCO, ξεκινάει η ιστορία μιας από τις κυρίαρχες εταιρείες στο χώρο αυτό. Δραστηριοποιείται παράλληλα στην εμπορία επώνυμων θωρακισμένων θυρών ασφαλείας, εσωτερικών θυρών, επίπλων κουζίνας, ξύλινων και laminate δαπέδων καθώς και σωμάτων υπέρυθρης θέρμανσης, προσφέροντας έτσι ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε χώρο.
    SYNCRAFT® Engineering GmbH. Η εταιρία ιδρύθηκε το 2007.Κύρια δραστηριότητα της είναι η ανάπτυξη ενός συστήματος παραγωγής ενέργειας από ξύλο.
    THÖNI INDUSTRIEBETRIEBE GMBH. Η ομάδα Thöni εδρεύει στην Telfs, Τιρόλ. Υπάρχουν εγκαταστάσεις παραγωγής και θυγατρικές σε Landeck (Αυστρία), Zaumberg (Γερμανία) και Rovereto (Ιταλία). Η οικογένεια Thöni δραστηριοποιείται στους ακόλουθους τομείς: αλουμίνιο,Τεχνολογίας Περιβάλλοντος Ενέργει, παραγωγή εύκαμπτου σωλήνα,Βιομηχανικό τομέα κ.α
    TYTAN PROFESSIONAL. Απαρτίζεται από ένα ευρύ φάσμα προϊόντων για την κατασκευή και τελειοποιήσει οικοδομών, συμπεριλαμβανομένων των αφρών πολυουρεθάνης, μονωτικών υλικών, κόλλες, συντηρητικά ξύλου, ταινίες, συστήματα θερμομόνωσης, κονίαμα, σοβάδες, χρώματα και πολλά άλλα. Σε κάθε στάδιο της κατασκευής ή ανακαίνισης TYTAN προσφέρει ολοκληρωμένες και αποτελεσματικές λύσεις. Ως εκ τούτου, τα προϊόντα TYTAN εμπιστεύονται οι επαγγελματίες σε όλο τον κόσμο.
    V.M.S. Η V.M.S. αποτελεί μία από τις πλέον αναγνωρισμένες τεχνικές εταιρείες στο χώρο των μονώσεων, με πλήθος σημαντικών έργων στην ελληνική επικράτεια.Οι δραστηριότητές της ξεκινούν από το 1979 στο τομέα των μελετών θερμομόνωσης κτιρίων και βιομηχανικών χώρων.Το 1983 αποτελεί την εναρκτήρια χρονιά και σε κατασκευαστικό επίπεδο, χρησιμοποιώντας τo καινοτόμo για την εποχή σύστημα ψεκασμού πολυουρεθάνης.Το 2006 εφαρμόζουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα σύστημα στεγανοποίησης με ρευστές πολυουρεθανικές ρητίνες, πλήρως οπλισμένες με γαιούφασμα, ακολουθώντας τα διεθνή πρότυπα εφαρμογής.
    WEISS HELLAS- ΙΝΤΕRNA S.A -ειδικεύεται από το 1980, στην παραγωγή μεταλλικών συστημάτων ψευδοροφής (τύπου κασσέτας-γραμμικών οροφών –ανοιχτού τύπου), ειδικών κατασκευών οροφής καθώς και φωτιστικών σωμάτων υψηλών προδιαγραφών. Τα προϊόντα της εταιρίας προωθούνται για περισσότερο από 30 χρόνια τόσο στην Ελληνική αγορά όσο και στην αγορά του εξωτερικού (Κεντρική Ευρώπη – Αραβικά Εμιράτα – Ανατολικό Μπλοκ – Η.Π.Α.) με μεγάλο ποσοστό εφαρμογών σε πλοία και κτιριακές εγκαταστάσεις. Η εταιρία παρέχει τεχνική και κατασκευαστική υποστήριξη διευκολύνοντας έτσι την μελέτη των έργων.
    WOLF SYSTEMBAU.
    ΑΦΟΙ ΑΛΑΦΡΟΠΑΤΗ -Π.ΣΠΑΘΟΥΛΑΣ -Α.ΖΗΣΙΜΟΣ, SPAL Α.Ε – Η εταιρεία ξεκίνησε το έτος 2000 την κατασκευαστική της δραστηριότητα στο χώρο προϊόντων αλουμινίου και P.V.C. Αποτελεί συνέχεια και επέταση της εταιρείας Π.ΣΠΑΘΟΥΛΑΣ-Α.ΑΛΑΦΡΟΠΑΤΗΣ ΟΕ, η οποία έκανε τα πρώτα βήματά της στην Αγία Παρασκευή Λαμίας το έτος 1986 με ιδρυτές τους Σπάθουλα Παναγιώτη και Αλαφροπάτη Ανέστη. Με νέο πνεύμα, σύγχρονες αντιλήψεις, πείρα 20 ετών στο χώρο κατασκευής αλουμινίου, συνέπεια και αξιοπιστία έχει ως αποτέλεσμα μια ταχύτητα ανοδική πορεία.
    BI.E.K.KO.A.E. Η εταιρία BI.E.K.KO.A.E είναι η μεγαλύτερη βιομηχανία κατασκευής ξύλινων κουφωμάτων στην Ελλάδα η οποία διατηρεί ιδιόκτητο εργοστάσιο στο Βατερό Κοζάνης. Δραστηριότητα της επιχείρησης είναι η κατασκευή πρωτοποριακών ξύλινων κουφωμάτων, παραθύρων, πορτών, παντζουριών και εξειδικευμένων ξύλινων κατασκευών.Διαθέτει εκθεσιακό κέντρο στην πόλη της Κοζάνης με την επωνυμία ΕΣΤΙΑ – ΒΙΕΚΚΟ το οποίο αποτελεί το εμπορικό τμήμα της ΒΙΕΚΚΟ Α.Ε. Ο χώρος εντυπωσιάζει με τα εξαιρετικά εκθέματα από ξύλινα κουφώματα, εσωτερικές πόρτες, σκάλες εσωτερικού χώρου, ξύλινα πατώματα, ντουλάπες και έπιπλα κουζίνας. Η εταιρία επεκτείνει τις δραστηριότητες της με ένα μοντέρνο και άνετο χώρο στην Αθήνα το 2004 και στην πόλη της Θεσσαλονίκης το 2008. Διαθέτει δίκτυο αντιπροσώπων σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας.
    ΒΛΑΧΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ & ΔΗΜΗΤΡΗΣ/ ΜΟΝΟΤΙΚΙ ΒΛΑΧΟΣ ΑΕΒΕ – Η εταιρεία monotiki εδρεύει στην Καρδίτσα.Από την ίδρυσή της προ 35ετίας ασχολείται με μονωτικά και δομικά προϊόντα, χημικά υλικά και εφαρμογές και κατασκευές μονώσεων. Βασιζόμενη στα στοιχεία που τη χαρακτηρίζουν: ταχύτητα, ποιότητα και αποτελεσματικότητα η πορεία της επιχείρησης είναι διαρκώς ανοδική. Έτσι δημιουργήθηκαν και νέα υποκαταστήματα – κέντρα διανομής των προϊόντων της. Σήμερα λειτουργούν έξι κέντρα διανομής, δύο στην Καρδίτσα, δύο στη Λάρισα, ένα στην Αθήνα, και ένα στη Θεσσαλονίκη. Συνεχίζοντας την ανοδική της πορεία η MONOTIKI υλοποιεί και νέο επενδυτικό πρόγραμμα ανανεώνοντας το μηχανολογικό της εξοπλισμό με την αγορά και νέων μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας, ώστε να αυξήσει την παραγωγή των ήδη παραγόμενων προϊόντων καθώς και την παραγωγή νέων, όπως σιλικόνη σε συσκευασία «οδοντόκρεμας» και «σαλαμιού», υλικά πολυουρεθανικής βάσης όπως sealants, κόλλες γωνιάστρας, κόλλες ξύλου, κόλλες για επιφάνειες τσιμεντοειδούς βάσης, μαρμάρων κτλ.
    BΙΟΜΕΤΑΛ – ΚΩΣΤΟΥΛΑΣ ΑΕ. Είναι η μεγαλύτερη εταιρία παραγωγής υδρορροών στα Βαλκάνια και σίγουρα μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες της Ευρώπης. Μια επιχείρηση που ξεκίνησε το 1958 και έχει μια συνεχώς αυξανόμενη πορεία με πάντα θετικά αποτελέσματα και σημαντικότατη ανάπτυξη. Κύρια δραστηριότητά της είναι η παραγωγή και χονδρική εμπορία μιας πολύ μεγάλης γκάμας συστημάτων υδρορροών Η Βιομετάλ Α.Ε., στα Ιωάννινα, 50 χρόνια τώρα πρωτοπορεί στην παραγωγή και εμπορία πλήρη συστημάτων Υδρορροών (Λουκιών-Καναλιών) Αλουμινίου, Γαλβανιζέ, Χαλκού, Zinc και PVC.
    ΑΦΟΙ ΒΟΥΡΚΑ Α.Ε ΜΑΡΜΑΡΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΟΖΑΝΗΣ – Από την ίδρυση της το 1976, η εταιρεία παράγει διάφορα μαρμάρινα προϊόντα με κύριο στόχο την πλήρη εξυπηρέτηση και ικανοποίηση των πελατών της. Αυτό γίνεται με την συνεχή βελτίωση στην ποιότητα και στην ποικιλία των προϊόντων της, την ανάπτυξη και αγορά εξοπλισμού της τελευταίας τεχνολογίας, την εκπαίδευση του προσωπικού και την εφαρμογή συστημάτων διαχείρισης ποιότητας.Ο κύριος στόχος των ενεργειών της εταιρείας είναι η πλήρης ικανοποίηση του πελάτη, παράγοντας προϊόντα που ανταποκρίνονται απόλυτα στις προδιαγραφές που έθεσε ο πελάτης κατά την παραγγελία του. Αυτό επιτυγχάνεται με την σαφή καταγραφή των απαιτήσεων και προδιαγραφών του πελάτη, τον καθορισμό των κριτηρίων και προδιαγραφών σε όλες τις διενέργειες της παραγωγής και καθορισμένων ελέγχων κατά την διάρκεια της παραγωγής και πριν την παράδοση σου προϊόντος στον πελάτη.
    ΓΑΜΒΡΙΝΟΣ ΑΕΕ – Η εταιρεία Γαμβρινός Χάρης ΑΕΕ ιδρύθηκε το 1994 και συνεχίζει έως σήμερα στα πλαίσια μιας συνεχούς ανοδικής πορείας, εφαρμόζοντας το τρίπτυχο Ποιότητα, Εξυπηρέτηση, Ανάπτυξη. Με σκοπό να προσφέρουμε αξιόπιστα και ποιοτικά προϊόντα στην αγορά, επιλέγουμε τα καλύτερα brand για τους πελάτες μας, στις καλύτερες τιμές της αγοράς, με μοναδικό στόχο την από κοινού ανάπτυξη. Μέσα από τη συνεχή παρακολούθηση των τεχνολογικών εξελίξεων στα υλικά σύνδεσης και στερέωσης, η αποστολή μας είναι να καλύπτουμε οποιαδήποτε εξειδικευμένη απαίτηση.
    ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΦΟΙ – Μεταλλικές κατασκευές.
    ΓΥΨΟΜΕΤΑΛ Α.Ε – Εταιρία που ασχολείται με την εμπορία δομικών υλικών, συστημάτων στερέωσης, εργαλείων και εξαρτημάτων.
    ΓΥΨΟΠΛΑΚ ΟΜΙΛΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ – (Ι.Κορασίδης ΑΕ, Διαμορφωτική ΑΕ, Blue Line Materials Ltd). Πρώτη παραγωγός γυψοσανίδας στην Ελλάδα συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της στην εμπορία προϊόντων ξηράς δόμησης, στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Παράλληλα η βιομηχανική μας δραστηριότητα επικεντρώνεται στην παραγωγή γαλβανισμένων μεταλλικών προφίλ γυψοσανίδας μέσα από την μεγαλύτερη και πιο σύγχρονη μονάδα στην Ελλάδα.
    ΔΕΗ A.E – Η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού Α.Ε. είναι η μεγαλύτερη εταιρία παραγωγής και προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα.
    ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ ΤΕΧΝΗΜΑ – H Melina & Associates έχει ένα πανελλαδικό προσανατολισμό από την ίδρυσή της το 2000. Ως εταιρεία παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών διακόσμησης, μελετών και εφαρμογής ολοκληρωμένων λύσεων στην αρχιτεκτονική διακόσμηση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, έχουμε συνεργαστεί με μεγάλα Αρχιτεκτονικά γραφεία και εταιρείες κατασκευών.Σήμερα, αξιοποιώντας την μακροχρόνια εμπειρία και το υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας της ίδιας ομάδας που υποστηρίζει όλα τα έργα της εταιρείας για 16 συνεχή έτη, με επικεφαλής την Μελίνα Ξένου η εταιρεία επεκτείνει σημαντικά τις υπηρεσίες της και στον απαιτητικό χώρου του Hotel Interior Design δίνοντας καινοτόμες λύσεις που αναδεικνύουν την αρχιτεκτονική έκφραση στο χώρο του τουρισμού. Περαιτέρω, η εταιρία συνδυάζει τις λύσεις αυτές με ολοκληρωμένες διακοσμητικές προτάσεις όχι μόνο στο νομό Αττικής αλλά σε όλη την Ελληνική Επικράτεια.
    ΕΔΙΕ- ΕΝΩΣΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ -Στόχος της ΕΔΙΕ είναι η προώθηση όλων των μορφών συνεργασίας των μελών της, για την πρόοδο των σπουδών και της παιδείας και την αποτελεσματική προστασία των γενικών συμφερόντων τους, με την επίδειξη ενεργούς αλληλεγγύης στην επαγγελματική και επιστημονική τους δραστηριότητα στους τομείς, αρχιτεκτονικής εσωτερικών χώρων, αρχιτεκτονικής περιβάλλοντος χώρου, σχεδιασμού αντικειμένων και εκπαιδευτικής καριέρας. Πρώτος στόχος και υπόσχεση των ιδρυτικών μελών είναι, να έρθουν κοντά όσο το δυνατόν περισσότεροι συνάδελφοι με μια κοινή προοπτική και το επόμενο διοικητικό συμβούλιο να έχει εκπροσώπους από τις 13 περιφέρειες της Ελλάδας.Η Ένωση επιδιώκει κοινωφελείς και μορφωτικούς σκοπούς.
    ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ
    ΕΥΡΕΝΙΑΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε- ΥΑΛΟΤΕΧΝΙΚΗ – η εταρεία ιδρύθηκε το 1979 και εδρεύει στο 5ο Km της εθνικής οδού Κοζάνης -Πτολεμαϊδας.Διαθέτει τα πιο σύγχρονα μηχανήματα κοπής και επεξεργασίας τζαμιών.Απασχολεί 15 άτομα μόνιμο προσωπικό.Το αντικείμενο εργασίας της εταιρείας είναι τα τζάμια (μονά και διπλά με συντελεστές ηχομόνωσης και θερμομόνωσης),η επεξεργασία τζαμιών ( μπιζουτέ, ροντέ,τρασσέ,αμμοβολές), τα βιτρώ (κατασκευές με την τεχνική TIFFANY ‘S), χειροποίητα κρύσταλλα (FUSING).Από τον Ιανουάριο του 2004 η ΥΑΛΟΤΕΧΝΙΚΗ παρουσιάζει με υπερηφάνεια τη “ΒΕΜΑ”. Η “ΒΕΜΑ” διαθέτει μια από τις πιο σύγχρονες μονάδες κατασκευής κουφωμάτων P.V.C. και αλουμινίου.
    ΖΑΜΗΛΟΥΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ – Προσοβατισμένες-τσιμενταρισμένες πλάκες διογκωμένης πολυστερίνης (πάνελ πολυστερίνης με πλέγμα).
    ΖΑΦΕΙΡΙΔΗΣ ΘΕΡΜΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.(Kombi) – Είναι σήμερα ένα από τα πιο δυναμικά συγκροτήματα στον τομέα της κατασκευής ειδών θέρμανσης και αεροθέρμανσης με συνεχή ανάπτυξη νέων προϊόντων. Η μακρόχρονη πορεία της εταιρείας και η εξειδίκευση στο αντικείμενο έχει ως αποτέλεσμα την αποκόμιση σημαντικών εμπειριών σε όλο το φάσμα των λειτουργιών της. Τέλος, η πολυετής επαγγελματική δραστηριότητα της εταιρείας σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία της, έχουν αναπτύξει ισχυρούς δεσμούς συνεργασίας μεταξύ προμηθευτών, συνεργατών και πελατών προς την επιχείρηση.
    ΘΕΜΕΛΙΟ – Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1989 και έκτοτε ασχολείται με την ανάπτυξη λογισμικού ειδικά για κατασκευαστές κουφωμάτων αλουμινίου και PVC. Μέχρι σήμερα, έχει μηχανογραφήσει περισσότερες από 4000 επιχειρήσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, προσφέροντας τις πρωτοπόρες υπηρεσίες της. Έχοντας συνεργαστεί με τις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου, το ΘΕΜΕΛΙΟ προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών και προϊόντων στους κατασκευαστές κουφωμάτων αλουμινίου και PVC. Το πρόγραμμα ProfilGold, το ProfilSmart, η διαδικτυακή πλατφόρμα www.kostologisikoufomaton.gr, το περιοδικό www.themelio.gr, το site www.themelio.gr, είναι μερικοί από τους τρόπους με τους οποίους εφοδιάζεται ο σύγχρονος κατασκευαστής με πολύτιμα εφόδια.
    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Η. ΚΑΛΦΙΔΗΣ – Ο κος Καλφίδης αντιπροσωπεύει από το 2005 τον Γερμανικό οίκο Reckli που παράγει και εμπορεύεται ελαστικές μήτρες για το μπετόν.Η εταιρεία Reckli στην Γερμανία διαθέτει πάνω από 35ετή πείρα στην κατασκευή ελαστικών μήτρων και καλουπιών. Τα προϊόντα παράγονται στην Γερμανία, όπου υπόκεινται σε αυστηρό έλεγχο, δοκιμάζονται και έπειτα κατασκευάζονται για εμπορική χρήση. Η Reckli διαθέτει πάνω από 200 καλούπια στον κατάλογό της, από μήτρες μιας χρήσης μέχρι μήτρες 100 χρήσεων.Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την δημιουργία προκατασκευασμένων τμημάτων όπως επίσης και για χρήση με επί τόπου σκυρόδεμα.
    ΚΑΛΤΣΙΔΗΣ Ι. Κ. – Ιδρύθηκε το 1993 και αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα επώνυμους, κυρίως γερμανικούς οίκους δομικών υλικών, των οποίων τα προϊόντα έχουν καθιερωθεί σε ολόκληρη την Ευρώπη χάρη στην ποιότητα, αντοχή και αξιοπιστία τους. Με έδρα την Θεσσαλονίκη και νέο Εκθεσιακό Χώρο στην Αθήνα, για καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των συνεργατών της στη Ν. Ελλάδα, επεκτείνει συνεχώς το δίκτυο των συνεργατών της σε ολόκληρη την Ελλάδα. Συνεχώς, εμπλουτίζει την γκάμα των προσφερόμενων υλικών με νέα , σύγχρονα προϊόντα.
    KEBE – Η καινοτομία, η ποιότητα και η οικολογία είναι έννοιες που χαρακτηρίζουν την Κεραμουργία Βορείου Ελλάδος Α.Ε. (ΚΕ.Β.Ε. Α.Ε.), η οποία δραστηριοποιείται παραγωγικά από το 2008. Σκοπός της είναι να φέρει στην αγορά νέα προϊόντα υψηλής ποιότητας, βιοκλιματικού σχεδιασμού και καθαρών τεχνολογιών δόμησης. Γι’ αυτό το λόγο είναι η πρώτη που παρουσιάζει στην Ελληνική αγορά δομικά προϊόντα, που πραγματικά προσφέρουν μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας και οικονομία.
    ΑΦΟΙ ΚΕΧΑΙΔΗ – Η εταιρία ιδρύθηκε το 1975 στο Κλείτος Κοζάνης από τους αδελφούς Κεχαϊδη Κων/νο & Χαράλαμπο. Η πολύχρονη πείρα ,η συνέπεια και ο επαγγελματισμός μας καθιέρωσαν στο κατασκευαστικό τομέα ως τους πλέον αξιόπιστους συνεργάτες. Αντικείμενο εργασιών είναι η κατασκευή και τοποθέτηση παντός είδους κουφωμάτων . Η δε ποικιλία χρωμάτων και ποιότητας προφίλ δεν αφήνει ανικανοποίητο και τον πιο απαιτητικό πελάτη . Κύρια προϊόντα μας είναι κουφώματα συνθετικά της aluplast και αλουμινίου της elvial , κάγκελα , καθώς και τοποθέτηση, αντικατάσταση , συντήρηση και επισκευή αυτών εφ όρου ζωής. Η πολιτική των πωλήσεων μας βασίζεται στην εξάπλωση δικτύου πωλήσεων μέσω εξουσιοδοτημένων αντιπροσώπων στους γειτονικούς νομούς και πόλεις της Βορείου Ελλάδος , με απώτερο στόχο την εξαγωγή προϊόντων σε χώρες των Βαλκανίων.
    ΚΟΥΤΟΥΛΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ANAKAINISI HOME – Η εταιρεία δραστηριοποιείται στην ανακαίνιση σπιτιού (μονοκατοικίες – διαμερίσματα – νεόδμητες κατοικίες – αναπαλαίωση διατηρητέων κτιρίων) και ανακαίνιση χώρων (καταστήματα – βιοτεχνίες – βιομηχανίες).Τα μέλη της εταιρείας μας είναι υπεύθυνα άτομα, τα οποία αναλαμβάνουν την κατασκευή ή ανακαίνιση του σπιτιού σας. Προσφέρουμε όλες τις υπηρεσίες που απαιτούνται, ώστε να καλύψουμε οποιαδήποτε ιδιαιτερότητα κατασκευής ζητηθεί αλλά και να πραγματοποιήσουν τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας στο μέγιστο.Εγγυημένη ποιότητα Υλικών και Υπηρεσιών και με την πιο ανταγωνιστική, οικονομική πρόταση.
    ΚΟΦΙΝΑΣ AE -Κορυφαία εταιρεία του χώρου, σας οδηγεί στο δικό σας prokat σπίτι γρήγορα και προπάντων σε χαμηλές τιμές. Έχουμε αναπτύξει τη δική μας φιλοσοφία για το σπίτι που πρέπει να βρίσκεται σε αρμονία με το φυσικό περιβάλλον. Ένα σπίτι σχεδιασμένο με βάση τις σύγχρονες αρχιτεκτονικές τάσεις, με άνετους και λειτουργικούς χώρους, σε λίγα μόνο τετραγωνικά μέτρα. Γι’ αυτό η οικολογική επιλογή των υλικών, που χρησιμοποιούμε για την κατασκευή του είναι αδιαπραγμάτευτη. Στην γκάμα ΚΟΦΙΝΑΣ θα βρείτε επίσης και επιλογές σε ξύλινα σπίτια με υψηλή αντοχή και χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση.
    ΓΕΩΡΓΙΟΣ Π. ΚΥΖΗΡΙΔΗΣ Α.Β.Ε.Ε-ZARGES – Η Εταιρία ΓΕΩΡΓΙΟΣ Π. ΚΥΖΗΡΙΔΗΣ Α.Β.Ε.Ε., ιδρύθηκε το 1978 και έχει διανύσει μια 30ετή, επιτυχημένη πορεία μέσα στο χώρο και κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο εμπορίας αλουμινίου, σιδήρου και εξαρτημάτων, εργαλείων και μηχανημάτων κατεργασίας. Συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες και πιο καταξιωμένες βιομηχανικές εταιρίες της Ελλάδος και του εξωτερικού. Η Εταιρία μας αντιπροσωπεύει και διαθέτει στην αγορά τις καλύτερες σειρές συστημάτων αλουμινίου (EUROPA, ALUMIL), και προϊόντα των μεγαλύτερων Ελληνικών βιομηχανιών διέλασης. Προμηθεύει και διαθέτει πανελλαδικά, πάνω από 16.000 είδη τόσο από Ελληνικές βιομηχανίες, όσο και από μεγάλους οίκους τους εξωτερικού.Η μέχρι σήμερα επιτυχημένη πορεία της Εταιρίας, οφείλεται στις στρατηγικές κινήσεις που προσαρμόζονται συνεχώς στα νέα δεδομένα της Ελληνική αγοράς και η άμεση ανταπόκριση στις απαιτήσεις των πελατών με συνέπεια και αξιοπιστία, προσφέροντας υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες. Η διαθέτοντας μία μακροχρόνια εμπειρία στο χώρο της εμπορίας αλουμινίου, σιδήρου και εξαρτημάτων, εργαλείων και μηχανημάτων κατεργασίας, επεκτείνεται με την αποκλειστική διανομή των υψηλών προδιαγραφών επώνυμων προϊόντων του γερμανικού ομίλου ZARGES στην ελληνική αγορά.
    ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ Κ.ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ,ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ – Σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, η εταιρεία κουφωμάτων Αλουμινίου, PVC και Ξύλου ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ, με εμπειρία 30 ετών, δίνει λύσεις στις σύγχρονες κατασκευές, με Συστήματα Κουφωμάτων – Έπιπλα Κουζίνας, Εσωτερικές – Θωρακισμένες Πόρτες και άμεση εξυπηρέτηση πελατών σε όλη την Ελλάδα. Τα προϊόντα μας διακρίνονται για την άψογη αισθητική στον σχεδιασμό τους είναι πιστοποιημένα, διαθέτουν σήμανση CE και εγγύηση ποιότητας υλικών.Τα κουφώματα τοποθετούνται από ειδικευμένα συνεργεία.Η εταιρεία ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ απευθύνεται:Σε ιδιώτες, αρχιτέκτονες μηχανικούς, κατασκευαστές δημοσίων έργων, εταιρείες ανακαινίσεων και προσφέρει:Πόρτες – παράθυρα αλουμινίου, pvc & ξύλου, ανοιγόμενα & συρόμενα κουφώματα, κουνουπιέρες,θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας,εσωτερικές πόρτες Ξύλου & laminate,έπιπλα κουζίνας,πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας,γκαραζόπορτες ρολού,κάγκελα βεράντας & περίφραξης,συντήρηση & Service κουφωμάτων.
    ΜΕΤΑΛΟΥΜΙΝ Α.Ε.Β.Ε. – H ΜΕΤΑΛΟΥΜΙΝ Α.Ε.Β.Ε. δραστηριοποιείται στη διέλαση αλουμινίου από το 1969.Ειδικεύεται στο σχεδιασμό, τη μελέτη και την παραγωγή προφίλ και συστημάτων αλουμινίου για αρχιτεκτονικές εφαρμογές, διαθέτουσα ειδικές σειρές για την αντικατάσταση κουφωμάτων (“Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον”) καθώς και στην παραγωγή ειδικού προφίλ για βιομηχανικές και βιοτεχνικές κατασκευές. Παράλληλα από το 2009 επεκτάθηκε στο σχεδιασμό και την παραγωγή βάσεων στήριξης αλουμινίου για φωτοβολταϊκούς σταθμούς σε αγρούς και στέγες όλων των μορφών, με έντονη εξαγωγική δραστηριότητα σε περισσότερες από 20 χώρες όπως : Παναμά, Χιλή, Γερμανία, Ζάμπια, Ρουμανία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Κύπρο, Τουρκία. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δραστηριότητες της Μεταλουμίν μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας www.metaloumin.gr
    ΜΗΧΑΝΟΥΡΓΙΚΗ ΣΓΟΥΡΟΣ – Μηχανουργικές & Μηχανολογικές Κατασκευές.
    ΜΠΑΤΙΣΤΑΤΟΣ-ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ Χ. ΕΠΕ- BAASBULDING – Κατασκευές κατοικιών, ανακαινίσεις κατοικιών, πολυτελείς κατοικίες, βιοκλιματικές κατοικίες.
    ΜΠΕΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ – Από το 1988 η εταιρεία δραστηριοποιείται στην εισαγωγή,εμπορία και χονδρική πώληση σε καταστήματα οικοδομικών υλικών σε όλη την Ελλάδα καθώς και λιανικής στον νομό Άρτας των Ιταλικών τσιμεντένιων κεραμιδιών WIERER και Αυστριακών BRAMAC και πήλινων των BRAAS, FBM θυγατρικές του ομίλου Lafarge-Roofing-Monier. Η εταιρεία είναι υπευθυνη για την επανάσταση στο χώρο της στέγης που έγινε τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, αφού πρώτοι προωθήσαμε πανελλαδικά τα τσιμεντένια κεραμίδια.
    ΜΠΟΥΛΕΛΑΚΗΣ Ν. ΑΕΒΕ / EMAL. Η emal είναι μια δυναμική εταιρία, πιστοποιημένη με ISO 9002, με συνεχή ανοδική πορεία στον χώρο των κατασκευών κουφωμάτων αλουμινίου. Βασικό μέλημα της εταιρίας είναι η κατασκευή ανθεκτικών και διαχρονικών κουφωμάτων. Για αυτό και διαθέτει τέλειο μηχανολογικό εξοπλισμό και τελευταίου τύπου μηχανήματα κατεργασίας. Σε συνδυασμό με το έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό της, δημιουργεί και τοποθετεί πόρτες και παράθυρα υψηλής ποιότητας και αντοχής που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα απαιτήσεων και δίνουν ιδιαίτερο χαρακτήρα σε κάθε χώρο. Τα κουφώματα της emal περιλαμβάνουν συστήματα ανοιγόμενα, συρόμενα / επάλληλα, συρόμενα / ανακλινόμενα, θερμοηχομονωτικά και με επένδυση ξύλου στο εσωτερικό.Η εταιρία είναι ιδρυτικό μέλος του Συνδέσμου Ελλήνων Κατασκευαστών Αλουμινίου (Σ.Ε.Κ.Α.) και κάτοχος του ευρωπαϊκού πιστοποιητικού κουφωμάτων Q. System.
    ΟΝΥΧΑΣ – ΖΑΦΕΙΡΑΚΗ. Η εταιρεία μας με την επωνυμία «ΟΝΥΧ ΕΠΕ», αποτελεί εξέλιξη της επιχείρησης «ΟΝΥΧΑΣ-ΜΑΡΜΑΡΑ ΖΑΦΕΙΡΑΚΗ», η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο του μαρμάρου από το 1979.Η εταιρία διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία προιόντων ΟΝΥΧΑ και ΜΑΡΜΑΡΟΥ, με πολλούς πανέμορφους χρωματισμούς και φυσικά σχέδια που παράγονται σε πλάκες μεγάλων διαστάσεων 0,2cm & 0.3cm, πλακίδια, ειδικές διαστάσεις και είναι ιδανικά για εφαρμογές σε:ορθομαρμαρωση,πατώματα,σκάλες,τζάκια,κουζίνες,μπάνια,δάπεδα κ.α
    ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΒΕΕ – Μια οικογενειακή επιχείρηση, με ιστορία άνω του μισού αιώνα στον χώρο της κεραμοποιίας, και μοντέρνα κουλτούρα. Παράγοντας τούβλα και κεραμίδια κορυφαίας ποιότητας, με έδρα την Ηλεία και πελατολόγιο σε όλη την Ελλάδα, έχει ανεβάσει ψηλά τον πήχη της ποιότητας στην εγχώρια αγορά καταφέρνοντας να βρεθεί στην πρώτη θέση των προτιμήσεων των πελατών και του τεχνικού κόσμου.
    ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΘΩΜΑΣ & ΣΙΑ ROLAMIN. Η Ρολαμίν εδρεύει στο 4ο χλμ Κοζάνης Λάρισας και δραστηριοποιείται από το 1998 με ιδιαίτερη επιτυχία αρχικά στον ευρύτερο χώρο του ρολού και αργότερα της γκαραζόπορτας και της κουνουπιέρας με κύριο αντικείμενο την κατασκευή και διανομή των προϊόντων τους σε επαγγελματίες αλουμινοκατασκευαστές στην Δυτική Μακεδονία.
    ΠΑΠΑΣΤΕΦΑΝΟΥ ALCON – Μια ελληνική κατασκευαστική εταιρεία με πλέον των είκοσι ετών εμπειρίας, επιδεικνύοντας όλα αυτά τα χρόνια υψηλού επιπέδου επαγγελματισμό και άριστες πελατειακές σχέσεις. Στα προϊόντα της εταιρίας συγκαταλέγονται μεταξύ άλλων κουφώματα αλουμινίου και συνθετικά, κεντρικές είσοδοι, ρολά, κάγκελα, θερμοηχομονωτική υάλωση, πέργκολες και κάγκελα. Αποκλειστικός στόχος της εταιρείας παραμένει η ποιοτική υπεροχή των προϊόντων της και η διαρκή εξέλιξη. Τα προϊόντα της alcon διακρίνονται για την άψογη αισθητική τους και εγγυώνται τα υψηλότερα ποιοτικά πρότυπα της θερμικής και ηχητικής μόνωσης, της ασφάλειας και της τέλειας λειτουργικότητας, χάρις των άριστων υλικών που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή τους. Για αυτόν τον λόγο η εταιρία συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους προμηθευτές πρώτων υλών και αξεσουάρ κουφωμάτων.
    ΠΟΕΒΥ-ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΜΠΟΡΩΝ & ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΩΝ – Ο μεγαλύτερος θεσμικός συνδικαλιστικός φορέας στην Ελλάδα. Αποτελείται από 14 Συνδέσμους με περίπου 2.300 ενεργά μέλη, που καλύπτουν το 91% της Ελληνικής αγοράς στον τομέα «Εμπόριο Υαλοπινάκων». Ως εκ τούτου, η ΠΟΕΒΥ ελέγχει το 91% της αγοράς, το οποίο σημαίνει καθορισμός κανόνων και έλεγχος σε όλη την επικράτεια. Εκπροσωπεί τον κλάδο σε κάθε είδους συνδιαλλαγή με το κράτος, το ΚΑΠΕ, το ΤΕΕ, τον ΕΛΟΤ, τα Επιμελητήρια και κλαδικά τη χώρα μας μέσω της UEMV στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Είναι ενεργό μέλος της ΓΣΕΒΕΕ, με σκοπό την εκπαίδευση του κλάδου μέσω σεμιναρίων, τις προδιαγραφές και τη θεσμοθέτηση αυτών για την ασφάλεια του πολίτη, τον έλεγχο και τις προδιαγραφές για ποιοτικά εμπορεύματα.Ο δυναμικός της ρόλος αναγνωρίστηκε από το κράτος και για πρώτη φορά υπεγράφη συμφωνία με την Ομοσπονδία για το μεγαλύτερο έργο παρέμβασης στον κτιριακό τομέα, που σχεδίασε και οργάνωσε το ΚΑΠΕ και το Υπουργείο Ανάπτυξης, το «Χτίζοντας το μέλλον». Σαν μοναδικός υπεύθυνος θεσμικός φορέας που θα διαχειριστεί εξ’ ολοκλήρου τον υφιστάμενο κτιριακό τομέα της χώρας, με την αντικατάσταση των παλαιών υαλοπινάκων με ενεργειακούς τελευταίας γενιάς, συνεισφέροντας το μέγιστο στη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας, όπου η χώρα μας αναδεικνύεται πρωταθλήτρια (στην υπερκατανάλωση ενέργειας).
    ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΠΙΤΙ & ΚΤΙΡΙΟ
    ΣΠΑΘΑΡΑΚΗ ΑΦΟΙ ΟΕ – Η Εταιρία μας ασχολείται με την επεξεργασία σιδήρου και αλουμινίου από το 1978. Κατασκευάζουμε αποκλειστικά κουφώματα αλουμινίου Europa.Είμαστε Εξουσιοδοτημένοι κατασκευαστές συστημάτων EUROPA με σήμανση GOLD, για την περιοχή του Πειραιά. Αυτό συνεπάγεται με την εγγύηση που προσφέρει η εταιρία EUROPA τόσο στην καθε αυτού κατασκευή του κουφώματος όσο και στην τοποθέτηση του. Η εταιρία μας, στεγάζεται σε ιδιόκτητους χώρους στο Πειραιά. Όλη η παραγωγή των προϊόντων γίνεται μέσα από πλήρως αυτοματοποιημένα συστήματα με αποτέλεσμα να μπορούμε να προμηθεύουμε έτοιμο κούφωμα σε κατασκευαστές, καθώς και την κάλυψη μεγάλων έργων, σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα και με την εγγύηση της Profil Europa.Κατασκευάζουμε και τοποθετούμε πόρτες, παράθυρα, ρολά, αντικωνωπικές σήτες, γκαραζόπορτες, πόρτες ασφαλείας, κουφώματα αλουμινίου.
    ΑΦΟΙ ΤΕΡΝΕΝΟΠΟΥΛΟI & ΣΙΑ ΟΕΗ Β.Ε.ΜΑ.Τ -Κύρια δραστηριότητα της καθετοποιημένης μονάδας παραγωγής Β.Ε.ΜΑ.Τ Αφοί Γ. ΤΕΡΝΕΝΟΠΟΥΛΟΥ & ΣΙΑ ΟΕ είναι η εξόρυξη, επεξεργασία και εμπορία μαρμάρου σε λιανική και χονδρική πώληση σε όλη την Ελλάδα και κυρίως στο εξωτερικό. Η εταιρεία εδρεύει στο Τρανόβαλτο Κοζάνης. Οι ιδρυτές και μέτοχοι της εταιρείας «Β.Ε.ΜΑ.Τ.» Μάρμαρα Τρανοβάλτου Κοζάνης, συνεχίζουν την μακρά παράδοση των οικογενειών τους στην εξόρυξη, επεξεργασία και εμπορία μαρμάρου σε μία απαιτητική αγορά με ιστορία στο μάρμαρο. Σήμερα οι Αφοί Γ. ΤΕΡΝΕΝΟΠΟΥΛΟΥ & ΣΙΑ ΟΕ, με οδηγό την πολυετή πείρα, των σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό, τις σύγχρονες εγκαταστάσεις και την κατοχή πρώτης ύλης, πέτυχε άριστη ποιότητα προϊόντων μαρμάρου σε ανταγωνιστικές τιμές. Επιπλέον η εταιρεία «Β.Ε.ΜΑ.Τ.» Μάρμαρα Τρανοβάλτου Κοζάνης μπορεί να προσφέρει, ποιοτικές κατασκευές, καινοτομία σχεδιασμού, ευρύτητα επιλογής σχεδίων και χρωμάτων, ικανοποιώντας κάθε αρχιτεκτονική, αισθητική και λειτουργική απαίτηση.
    ΤΙΚΤΑΣ Γ. ΑΒΕ – Η εταιρία ΤΙΚΤΑΣ ιδρύθηκε το 1968 στην Θεσσαλονίκη, με δραστηριότητα την παραγωγή διογκωμένης πολυστερίνης EPS και εξηλασμένης πολυστερίνης XPS και προϊόντα όπως μονωτικές πλάκες και είδη συσκευασίας τροφίμων. Στον τομέα της διογκωμένης πολυστερίνης EPS παράγονται μονωτικές πλάκες και κουτιά συσκευασίας ενώ στον τομέα εξηλασμένης πολυστερίνης XPS παράγονται μονωτικές πλάκες, κλειστοί και ανοιχτοί δίσκοι συσκευασίας φαγητού και τροφίμων. Η εταιρία μας με γνώμονα πάντα την υψηλή ποιότητα ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις τόσο της ελληνικής όσο και των ξένων αγορών. Με την πολυετή εμπειρία και δική της τεχνογνωσία στα μονωτικά υλικά και στα είδη συσκευασίας τροφίμων, η εταιρία μας έχει κατακτήσει ηγετική θέση στους κλάδους αυτούς.
    ΧΑΛΚΙΣ- ΒΑΒΟΥΛΙΩΤΗΣ – ΓΟΥΝΑΡΗΣ – ΜΗΤΑΚΗΣ ΑΒΕΕ. Συνδυάζοντας την έμπνευση, το όραμα και τη συνέπεια των ιδρυτών της με το δυναμισμό, τον ενθουσιασμό και την προσήλωση του ανθρώπινου δυναμικού της, η ΧΑΛΚΙΣ κατέκτησε κορυφαία θέση στο χώρο της, παράγοντας προϊόντα ανώτερης ποιότητας και έχτισε ένα αξιόπιστο όνομα που χαίρει γενικής εκτίμησης στην Ελλάδα και σε χώρες του εξωτερικού. Βασικά συστατικά της πολύχρονης πορείας της η προσήλωση στην ποιότητα των προϊόντων της και η τεχνολογική εξέλιξη.
    ΧΑΡΚΟΦΤΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ/ HERMIS ENGINEERING – Το εργοστάσιο παραγωγής μηχανημάτων αλουμινίου HERMIS- ΧΑΡΚΟΦΤΑΚΗΣ ιδρύθηκε από το κ. Βαγγέλη Χαρκοφτάκη το 1979. Η αρχική έδρα της εταιρίας βρισκόταν στον Αγ. Δημήτριο Αττικής και το 2001 η εταιρία μεταφέρθηκε σε νέους ιδιόκτητους χώρους στη ΒΙ.ΠΕ Καλυβίων Μαρκόπουλου σε έκταση 15.000 μέτρων. Η HERMIS είναι μια οικογενειακή επιχείρηση με ιστορία ήδη δύο γενιών που σχεδιάζει και κατασκευάζει μηχανήματα επεξεργασίας προφίλ αλουμινίου.
    ΧΛΙΑΠΑΣ ΑΒΕΕ – Η εταιρία με τη μακρόχρονη παράδοση στην επεξεργασία του ξύλου, έχει αποκτήσει την εμπιστοσύνη των πελατών της χάρη στην άριστη ποιότητα της πρώτης ύλης, την επεξεργασία των προϊόντων της σύμφωνα με τις πλέον σύγχρονες Ευρωπαϊκές μεθόδους και τη χρήση υψηλής τεχνολογίας στο σχεδιασμό και τη παραγωγική διαδικασία των κατασκευών της.
    ΧΩΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ AXELt – Mία από τις μεγαλύτερες εταιρείες διάθεσης μηχανολογικού εξοπλισμού (μηχανήματα και εργαλεία).Στόχος, η αμοιβαία συνεργασία: H συνεργασία που εξασφαλίζει οφέλη και για τις δύο πλευρές,εφαρμόζεται από την AXEL στους συνεργάτες της.Διαρκής εξέλιξη: Μέσα σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον η εταιρεία προσπαθεί συνεχώς να εξελίσσεται και να ανταποκρίνεται στις νέες συνθήκες της αγοράς.