• Δρ. Δασόπουλος Πέτρος | Building Green

  Δρ. Δασόπουλος Πέτρος

  Χημικός Μηχανικός (LON), Ph.D, MRSC, MBAM, Business Strategist, DASO BUSINESS PERFORMANCE PC

  Ο Δρ Πέτρος Δασόπουλος είναι Business Strategist, διακεκριμένος ηγέτης, πιστοποιημένος coach και εκπαιδευτής στελεχών επιχειρήσεων με πάνω από 30 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας σε ανώτερες διευθυντικές θέσεις στους τομείς του R&D, Πωλήσεων, Μάρκετινγκ και Γενικής Διεύθυνσης στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

  Είναι Χημικός Μηχανικός, απόφοιτος του Πανεπιστημίου του Λονδίνου, μέλος του Βρετανικού Ινστιτούτου Χημικών Μηχανικών, του Royal Society of Chemistry, της Βρετανικής Ακαδημίας Μάνατζμεντ και Ph.D. Διδάκτωρ Χημικής Μηχανικής και Διεργασιών του Πανεπιστημίου του Surrey της Μεγάλης Βρετανίας.

  Ιδρυτής της DASO, μιας πρωτοπόρου εταιρείας παροχής εξειδικευμένων Συμβουλευτικών Υπηρεσιών, Εκπαίδευσης ανθρώπινου δυναμικού, Διαχείρισης έργων έρευνας, εκπόνησης, εγκατάστασης, λειτουργίας και υποστήριξης μονάδων ΑΠΕ και προστασίας του Περιβάλλοντος, καθώς επίσης και διαχείρισης έργων έρευνας, παραγωγής, τυποποίησης και μάρκετινγκ νέων ιδιότυπων προϊόντων εξατομικευμένης Αγροδιατροφής.

  Sessions

  Friday 07/04/2017
  Biomass Day
  Διοργανωτής: Ελληνική Εταιρεία Ανάπτυξης Βιομάζας (ΕΛΕΑΒΙΟΜ) και Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών και Εξοικονόμησης Ενέργειας (ΚΑΠΕ)
  10:00  -  17:00
  Newsletter

  Newsletter

  Εγγραφείτε σήμερα στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα
  και τις εξελίξεις σχετικά με την Building Green Expo.

  You have Successfully Subscribed!