• Κεκρίδης Νικηφόρος | Building Green

  Κεκρίδης Νικηφόρος

  Εκτελεστικός Διευθυντής (Συμβούλιο Αειφόρων Κτιρίων Ελλάδας (SBC GREECE))

  Ο κ. Κεκρίδης κατέχει τη θέση του Εκτελεστικού Διευθυντή στο SBC Greece.

  Eίναι Project Manager έργων αειφόρου ανάπτυξης με σημαντική εμπειρία στην αξιολόγηση και πιστοποίηση αειφόρων κτιρίων. Εργάστηκε ως συντονιστής των έργων αειφόρου ανάπτυξης στη Bluehouse Capital και ως υπεύθυνος διαχείρισης ακινήτων εισοδήματος. Ήταν υπεύθυνος για τον συντονισμό όλων των πρωτοβουλιών αειφόρου ανάπτυξης όπως η πιστοποίηση πράσινων κτιρίων και η προετοιμασία εκθέσεων αειφορίας.

  Ο κ. Κεκρίδης έχει εργαστεί επίσης στην Οργανωτική Επιτροπή των Ασιατικών Αγώνων στη Ντόχα του Κατάρ με έμφαση σε project οργάνωσης των αγώνων καθώς και στην Οργανωτική Επιτροπή των Ολυμπιακών Αγώνων ΑΘΗΝΑ 2004 σε γενικά project οργάνωσης και στην οργάνωση των τελετών απονομής μεταλλίων. Προηγούμενα εργάστηκε ως τεχνικός σύμβουλος στην Lamda Infrastructure Finance καθώς και στην Τεχνική Ολυμπιακή Α.Ε. ως υπεύθυνος ποιότητας. Επίσης έχει εργαστεί ως μελετητής μηχανικός στην L. G. Mouchel & Partners Ltd, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες συμβούλων μηχανικών στην Μ. Βρετανία.

  Ο κ. Κεκρίδης έχει πτυχίο Πολιτικού Μηχανικού από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και ΜΒΑ από το Cranfield University της Μ. Βρετανίας. Έχει λάβει επαγγελματική πιστοποίηση από το CSE για έργα αειφόρου ανάπτυξης, από το GRI για την σύνταξη εκθέσεων αειφορίας και είναι BREEAM Associate.

   

  Sessions

  Saturday 28/04/2018
  Οι τάσεις της Αειφορίας στη βιομηχανία των υλικών
  HALL 2 - Building Green Open Space
  14:00  -  16:00
  Newsletter

  Newsletter

  Εγγραφείτε σήμερα στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα
  και τις εξελίξεις σχετικά με την Building Green Expo.

  You have Successfully Subscribed!