• Ανδρέας Ανδρουτσόπουλος | Building Green

  Ανδρέας Ανδρουτσόπουλος

  Ο Ανδρέας Ανδρουτσόπουλος είναι διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός του ΕΜΠ με μεταπτυχιακές σπουδές στην Ενέργεια και τις Τεχνολογίες Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας. Εργάζεται στο ΚΑΠΕ από το 1994 και είναι Προϊστάμενος του Εργαστηρίου Ενεργειακών Μετρήσεων και συνεργάτης του Τμήματος Κτιρίων.

  Έχει 24 έτη εμπειρίας σε θέματα σχετικά με τη θερμική/ ενεργειακή απόδοση δομικών προϊόντων/ συστημάτων, την εξοικονόμηση ενέργειας στα κτίρια και έχει συμμετάσχει σε πληθώρα κοινοτικών ερευνητικών έργων. Οι κύριοι τομείς ασχολίας του περιλαμβάνουν τα παθητικά ηλιακά συστήματα, το φυσικό αερισμό κτιρίων, τον πειραματικό και υπολογιστικό προσδιορισμό των ενεργειακών χαρακτηριστικών δομικών στοιχείων και τη θερμική άνεση. Στο κοινοποιημένο και διαπιστευμένο εργαστήριο (ΕΜΕ) έχει παραχθεί μεγάλος αριθμός ενεργειακών μετρήσεων σε δομικά προϊόντα, κτίρια καθώς και εφαρμογές ΑΠΕ.

  Έχει συμμετάσχει σε επιτροπές της πολιτείας και άλλων φορέων σε θέματα ενεργειακής απόδοσης κτιρίων και διετέλεσε μέλος της επιτροπής συντονισμού του Υπουργείου ΠΕΝ για τις μελέτες cost optimal και κτιρίων σχεδόν μηδενικής κατανάλωσης ενέργειας.

  Sessions

  Friday 07/04/2017
  Ενεργειακή Αναβάθμιση Κτιρίων
  Διοργανωτής: Building Green Magazine
  18.00  -  20.00
  Friday 27/04/2018
  Δράσεις προώθησης της ενεργειακής αναβάθμισης κτιρίων
  HALL 2 - Building Green Open Space
  17:00  -  19:00
  Newsletter

  Newsletter

  Εγγραφείτε σήμερα στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα
  και τις εξελίξεις σχετικά με την Building Green Expo.

  You have Successfully Subscribed!