• Παραγωγή και διαχείριση Βιομάζας, Βιοκαυσίμων και Βιοαερίου | Building Green Expo

    Παραγωγή και διαχείριση Βιομάζας, Βιοκαυσίμων και Βιοαερίου

    Dec 13, 2016 | Δελτία Τύπου

    Eπαγγελματική έκθεση για την παραγωγή και διαχείριση της Βιοενέργειας και τα συστήματα διανομής προϊόντων Βιομάζας – Βιοαερίου.

     

    Η BIOENERGY EXPO, η εξειδικευμένη επαγγελματική έκθεση για την παραγωγή και διαχείριση της Βιοενέργειας και τα συστήματα διανομής προϊόντων Βιομάζας – Βιοαερίου, ανοίγει και πάλι τις πόρτες της σε επαγγελματίες και κοινό και φέρνει στο προσκήνιο μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες και ανερχόμενες αγορές της σύγχρονης ελληνικής πραγματικότητας.

     

    Με το ενδιαφέρον των επαγγελματιών και των καταναλωτών να είναι στραμμένο στις παραγωγικές δυνάμεις της ελληνικής βιομηχανίας, η BIOENERGY καλύπτει και παρουσιάζει τους επαγγελματίες και τις δραστηριότητές τους, μέσα σε μία επαγγελματική διοργάνωση, που από την πρώτη στιγμή έχει συγκεντρώσει τον μεγαλύτερο αριθμό εκθετών και επισκεπτών του κλάδου.

     

    Η ΕΛΕΑΒΙΟΜ βασικός υποστηρικτής της BIOENERGY EXPO 2017

     

    H Ελληνική Εταιρεία Ανάπτυξης Βιομάζας (ΕΛΕΑΒΙΟΜ) , ο σύνδεσμος για την προώθηση της ενεργειακής αξιοποίησης βιομάζας, είναι και φέτος ένας από τους βασικούς Υποστηρικτές της BIOENERGY EXPO και διοργανωτής του συνεδρίου Bioenergy Conference που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Απριλίου 2017, στο METROPOLITAN EXPO.

     

    Για περισσότερες πληροφόρίες για τους τομείς, τα εκθέματα και τους επισκέπτες της BIOENERGY ΕXPO 2017 επισκεφτείτε το σύνδεσμο http://buildinggreenexpo.gr/bioenergy/

     

    Κατεβάστε το Δελτίο Τύπου