• Βραβείο Καινοτομίας R + T 2018! | Building Green Expo

    Οι προετοιμασίες είναι σε πλήρη εξέλιξη: Tο βράδυ πριν από την πρώτη ημέρα της έκθεσης «R + T 2018», θα πραγματοποιηθεί για 10η φορά η εκδήλωση για το «Βραβείο Καινοτομίας R + T».

    Το Βραβείο Καινοτομίας είναι μια κοινή πρωτοβουλία της Ομοσπονδιακής Ένωσης Κατασκευαστών Ρολών και Ηλιοπροστασίας (BVRS), της Εθνικής Ομοσπονδίας Κατασκευαστών Πορτών και Θυρών (BVT), της Βιομηχανικής Ένωσης Τεχνικών Κλωστοϋφαντουργικών Προϊόντων, Ρολών και Προϊόντων Ηλιοπροστασίας (ITRS) και της Messe Stuttgart.

    Το «Βραβείο Καινοτομίας R + T» απονέμεται για καινοτόμες τεχνικές εξελίξεις και συντελεί στην προσέλκυση του ενδιαφέροντος των ειδικών του κλάδου προς υποδειγματικές βιομηχανικές καινοτομίες που εμφανίστηκαν στην αγορά για πρώτη φορά το 2016 ή έχουν αναπτυχθεί παράλληλα με την ωρίμανση της αγοράς πάνω στον τομέα.

    Το πολυπόθητο «Βραβείο Καινοτομίας» περιλαμβάνει διάφορες κατηγορίες: ρολά, τέντες, συστήματα εσωτερικής ηλιοπροστασίας, τεχνικά υφάσματα, πόρτες / θύρες, συστήματα ελέγχου και άλλες ειδικές λύσεις. Ειδικά βραβεία περιλαμβάνουν επίσης στους τομείς της ενεργειακής απόδοσης, του σχεδιασμού και των τεχνικών δεξιοτήτων.

    Γνωρίστε από κοντά τα καινοτόμα προϊόντα που κέρδισαν τον διαγωνισμό, κατά την επίσκεψή σας στην έκθεση «R + T 2018» στη Στουτγάρδη!