• Ενεργειακή Αναβάθμιση | Building Green

  Ενεργειακή αναβάθμιση

   

  Ποιότητα εσωτερικών χώρων

  Η ενεργειακή αναβάθμιση των κτιρίων προάγει την υγεία και την ευεξία παρέχοντας εσωτερικό αέρα υψηλής ποιότητας -μέσα από τον καλό αερισμό και την αποφυγή υλικών και χημικών που δημιουργούν επιβλαβείς εκπομπές- φυσικό φωτισμό και θέα, αλλά και ορθή ακουστική και αναπαραγωγή ήχου και μόνωση, που παίζει σημαντικό ρόλο στη συγκέντρωση, στην άνεση και στη διασφάλιση της απόλαυση των εσωτερικών χώρων.

  Εξοικονόμηση ενέργειας και κόστους ζωής

  Η ενεργειακή αναβάθμιση στα κτίρια συμβάλει στην προστασία τους από το κρύο και τη ζέστη. Έτσι μειώνονται οι απώλειες θερμότητας, αλλά και η χρήση των κλιματιστικών που όχι μόνο κοστίζουν ακριβά ως προς τη λειτουργία τους, αλλά επιπλέον ρυπαίνουν και θερμαίνουν το περιβάλλον. Με τον τρόπο αυτό, τα ανακαινισμένα κτίρια είναι λιγότερο δαπανηρά ενώ μειώνεται και ύψος των λογαριασμών για τις παροχές ενέργειας.

  Αύξηση της αντικειμενικής αξίας των ακινήτων

  Η ενεργειακή αναβάθμιση ενός ακινήτου συμβάλλει και στην αναβάθμιση της εμπορικής του αξίας,  επιτυγχάνοντας την αύξηση της υπεραξίας της επένδυσης του ιδιοκτήτη του. Έτσι, εξασφαλίζεται η καλύτερη τιμή μεταπώλησης του ακινήτου, η αύξηση του αντιτίμου ενοικίασης του παράλληλα με την αύξηση της ζήτησης του, αλλά επιτυγχάνεται και ένα αρμονικό επίπεδο σχέσεων μίσθωσης των ιδιοκτητών με τους ενοικιαστές τους.

  3 Βήματα για την Ενεργειακή Αναβάθμιση

  Επιλογή των επεμβάσεων!

  Η ενεργειακή αναβάθμιση ΔΕΝ είναι μια απλή οικοδομική εργασία ανακαίνισης!

  Πιστοποιημένη εφαρμογή!

  Απαιτείται ειδίκευση, τεχνογνωσία, εμπειρία και περισσότερο απ’ όλα συμμετοχή από τον άμεσα ενδιαφερόμενο, τον ιδιοκτήτη!

  Mετρήσιμα αποτελέσματα!

  Βασικό εργαλείο για τον ιδιοκτήτη στη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης στα υπάρχοντα κτίρια είναι η γνώση!

  Hμερίδα για την Ενεργειακή αναβάθμιση

  • Τι είναι η ενεργειακή αναβάθμιση και σε τι διαφέρει από μια απλή ανακαίνιση;
  • Πως συνεργάζονται όλοι οι εμπλεκόμενοι παράγοντες, από τον ιδιοκτήτη μέχρι τον διακοσμητή εσωτερικού χώρου, τον πολιτικό μηχανικό και τον ηλεκτρολόγο;

  Η BUILDING GREEN EXPO 2016 – Building Sustainable Environment είναι η έκθεση που δίνει τη δυνατότητα στον κάθε ιδιοκτήτη να γνωρίσει και να ενημερωθεί υπεύθυνα και άμεσα από τους καλύτερους επαγγελματίες του νέου αυτού κλάδου στον τομέα της κατασκευής!

  Ημέρες και ώρες λειτουργίας

  Πέμπτη 07/04  | 10:00 – 20:00 Παρασκευή 08/04  | 10:00 – 20:00 Σάββατο 09/04| 10:00 – 20:00 Κυριακή 10/04 | 10:00 – 20:00

  Newsletter

  Εγγραφείτε σήμερα στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα
  και τις εξελίξεις σχετικά με την Building Green Expo.

  You have Successfully Subscribed!